Кодове за Minecraft за изграждане на най-готините сгради – най-ефективните начини за изграждане на сгради

Table of Contents

Читове за Майнкрафт за построяване на най-готините сгради - най-ефективните начини за строителство

Minecraft е една от най-популярните игри в света, в която играчите могат да създават и строят свои собствени светове и сгради. За много играчи обаче може да е трудно да построят сложни и красиви сгради без помощта на чийтове.

Измамите за строителство за Minecraft могат значително да опростят процеса на строителство и да ви позволят да създадете най-готините сгради. Те могат да дадат на играчите достъп до различни блокове и инструменти, които обикновено не са налични.

Един от най-ефективните начини за използване на строителни измами за сгради в Minecraft е да се използва режимът за творчество. В този режим играчите имат достъп до всички блокове и предмети в играта, както и до способността за летене и неуязвимост. Това позволява на играчите лесно и бързо да строят най-сложните сгради без никакви ограничения.

Съвет: За да активирате режима на креативност, трябва да отворите командната конзола, като натиснете клавиша T и въведете командата „/gamemode creative“.

В допълнение към използването на творческия режим играчите могат да използват и различни модове и добавки за Minecraft, които разширяват възможностите за строителство. Някои модове позволяват на играчите да създават нови блокове и предмети, както и да използват различни инструменти за детайлно строителство.

Ако искате да построите най-готините сгради в Minecraft, не се колебайте да използвате чийтове и модове. Те ще ви помогнат бързо и ефикасно да създадете най-сложните и красиви сгради във вашия свят!

Читове за Minecraft за изграждане на най-готините сгради

Кодове за Minecraft за изграждане на най-готините сгради

Minecraft предлага неограничени възможности за създаване и построяване на най-готините сгради. Понякога обаче времето и ресурсите могат да бъдат ограничени, а идеите ви изискват много усилия. В такива случаи можете да използвате чийтове, за да ускорите процеса и да създадете впечатляващи сгради.

1. Команди в играта. Minecraft има много команди, които ще ви помогнат да строите бързо и ефективно. Например:

/give @p stone 64 – ще ви даде 64 камъка, за да започнете бързо да строите.

/fill x1 y1 z1 x2 y2 z2 stone – ще запълни посочената област с камък, което ви позволява бързо да запълвате големи повърхности.

2. Модификации на играта. В Minecraft има много модове, които добавят нови блокове, инструменти и функции за създаване на уникални постройки. Някои модификации, като WorldEdit или BuildCraft, предлагат инструменти за масово изграждане и автоматизиране на процеса.

3. Пакети с ресурси и пакети с текстури. Пакетите с ресурси и пакетите с текстури могат да се използват за промяна на външния вид на блоковете и предметите в играта. Тези пакети могат да добавят нови текстури, анимации и детайли, за да ви помогнат да създадете по-реалистични и впечатляващи постройки.

4. Видео уроци и майсторски класове. В популярни платформи за видеоклипове като YouTube можете да намерите много видео уроци и майсторски класове за това как да строите страхотни сгради в Minecraft. В тези видеоклипове ще ви бъдат показани различни техники, трикове и концепции, които ще ви помогнат да станете по-добър строител.

Използвайте тези измами, за да реализирате най-смелите си идеи в Minecraft и да създадете най-яките сгради. Не забравяйте, че най-важното нещо е вашето въображение и творческо мислене!

Тайни кодове за максимална ефективност

Когато строите най-готините сгради в Minecraft, можете да използвате различни чийтове и тайни кодове, които ще ви помогнат да постигнете максимална ефективност. В този раздел ще разгледаме някои от тях.

1. /gamemode creative – този код ви позволява да преминете в творчески режим, в който ще имате неограничени ресурси и възможност да строите без ограничения. Това е идеалният режим за експериментиране и бързо изграждане.

2. /give @p minecraft:(име на предмет) – с този код можете да получите всеки предмет в играта. Просто заменете (име на елемент) с името, което искате. Например, ако искате да получите диамантен блок, въведете: /give @p minecraft:diamond_block .

3. /fill (block 1 coordinates) (block 2 coordinates) minecraft:(block name) – този код ви позволява да запълните определено пространство с блокове от посочения тип. Трябва да посочите координатите на първия и втория блок, както и името на блока. Например, ако искате да запълните пространство с размери 10x10x10 с блокове за земя, въведете: /fill ~ ~ ~ ~10 ~10 ~10 minecraft:dirt .

4. /clone (координати на блок 1) (координати на блок 2) (координати на блок приемник) – този код ви позволява да копирате определена област и да я поставите на друго място. Трябва да посочите координатите на блока източник, координатите на блока получател и координатите на блока получател. Например, ако искате да копирате структура с координати 0 0 0 0 до 10 10 10 10 и да я поставите в координати 20 20 20 20, въведете: /clone 0 0 0 0 10 10 10 10 10 20 20 20 20 20 .

5. /tp (име на играч) (координати) – този код ви позволява да преместите играч на зададените координати. Просто заменете (име на играч) с вашето име и посочете желаните координати. Например, ако искате да се преместите на координати 100 50 200, въведете: /tp @p 100 50 200 .

По този начин използването на тези тайни кодове ще ви позволи да построите най-готините сгради в Minecraft с максимална ефективност. Не се колебайте да ги използвате в творческите си проекти и се наслаждавайте на резултатите от труда си!

Безкрайни ресурси

В Minecraft има чийтове, които ви позволяват да получавате безкрайни ресурси, което значително опростява и ускорява процеса на изграждане на най-готините сгради.

Един от най-популярните начини за получаване на безкрайни ресурси е да използвате командата /gamemode creative. В творчески режим играчът има достъп до всички блокове и предмети в играта, а броят им е неограничен. Това ви позволява да строите десетки и стотици различни сгради наведнъж, без да е необходимо да събирате ресурси от време на време.

Друг начин да се сдобиете с безкрайни ресурси е да използвате програми и модове. Някои програми или модификации позволяват на играчите да се сдобият с всякакви ресурси, неограничени. В същото време използването на такива програми може да доведе до нарушаване на правилата на играта и блокиране на акаунта на играча.

Предимства Недостатъци
Ускорява процеса на изграждане Нарушава правилата на играта
Позволява ви да строите, без да се налага да събирате ресурси Може да доведе до блокиране на акаунта
Позволява ви бързо да създавате страхотни сгради

Освен това можете да използвате специални модове или команди, които позволяват на играча да се телепортира до места с повече ресурси или да използва команди за незабавно създаване на предмети в инвентара. Това също така ви позволява да спестите много време и да създавате по-бързо готини сгради.

Бърза скорост на изграждане

Бърза скорост на изграждане

Един от популярните чийтове за ускоряване на строителството е FastBuild. Той ви позволява да изграждате блокове веднага, без да се налага да натискате бутона отново. Просто изберете желания блок и започнете да строите – читът FastBuild ще свърши останалото вместо вас. Това ще ви позволи лесно да изграждате големи сгради и структури, без да губите време за многократни кликвания.

Освен това има различни модове за автоматично строителство. Например модовете Builder’s Wand и BuildCraft ви позволяват да инсталирате специални инструменти за незабавно строителство. Просто изберете инструмент, посочете посоката и ще получите мигновена стена, под или покрив.

Ако искате да се насладите на процеса на изграждане и да не използвате измами, можете да използвате тактиката за бързо изграждане. За целта ще ви трябват голям брой блокове и ресурси. Подгответе всичко предварително – трябва да разполагате с достатъчно материали, за да построите цялата сграда. Препоръчително е също така да използвате команди в играта, за да получите незабавно необходимите блокове и инструменти. Това значително ще ускори процеса и ще ви помогне да създадете най-готините сгради в Minecraft.

Незабавно инсталиране на блокове

За да използвате този чийт, първо трябва да го активирате в играта. За да направите това, трябва да отворите менюто с измами и да намерите съответната опция. Обикновено тази опция се нарича „Бързо изграждане“ или „Незабавно изграждане“. Намерете я и я активирайте.

След като активирате измамата, ще можете мигновено да инсталирате блокове в играта. За да направите това, трябва да държите желания блок в ръката си и да щракнете върху левия бутон на мишката. Блокът ще бъде инсталиран мигновено, без забавяне.

Този чийт е особено полезен, когато строите големи сгради или други структури. Можете да създавате сложни структури, без да се налага да прекарвате много време в инсталиране на всеки блок.

Не забравяйте обаче, че използването на измами може да наруши баланса на играта и да намали удоволствието от преминаването. Ето защо се препоръчва използването на измами само в игра за един играч или на сървъри, където това е разрешено.

Подобряване на качеството на сградите с помощта на измами

Подобряване на качеството на сградите с измами

Ето няколко измами, които ще ви помогнат да създадете наистина впечатляващи постройки:

Чит Описание
WorldEdit Тази модификация ви позволява незабавно да изграждате и разрушавате блокове, да създавате огромни структури и да ги копирате.
VoxelSniper Тази измама ви позволява да създавате сложни и цветни пейзажи, както и да добавяте детайли към съществуващи структури.
Кораби на Архимед С този чийт ще можете да създавате свои собствени кораби, да се издигате във въздуха и да кацате навсякъде.
Chisel Този чийт добавя голям избор от декоративни блокове, които можете да използвате, за да украсите сградите си и да ги направите по-привлекателни.
Thaumcraft С този чийт ще можете да добавяте магически елементи към сградите си, създавайки уникални и мистериозни места.

С помощта на тези чийтове ще можете да създавате наистина величествени и оригинални структури в Minecraft. Не забравяйте обаче, че използването на чийтове може да не е разрешено на някои сървъри или в мултиплейър. Винаги се уверявайте, че сте проверили правилата на играта и координирате действията си с други играчи.

Незабавна промяна на времето на деня

Незабавна промяна на времето на деня

В играта Minecraft има възможност за незабавна промяна на времето на деня с помощта на измами. Тази функция може да бъде много полезна при изграждането на сгради, особено ако искате да създадете атмосферата на определен сезон или просто искате да видите как изглежда вашата сграда по различно време на деня. Ето някои от най-ефективните начини за промяна на времето:

 1. Използване на командата /time set day („/time set day“) – тази команда незабавно задава деня в играта. Това може да е полезно, ако искате всичко около вас да е добре осветено и искате по-ярки цветове около сградата си.
 2. Използване на командата /time set night („/time set night“) – тази команда мигновено задава нощта в играта. Тя може да бъде полезна, ако искате да създадете атмосфера на мистерия и мрак около сградата си.
 3. Използване на командата /time set noon („/time set noon“) – тази команда задава обяд в играта. Тя може да бъде полезна, ако искате да създадете атмосфера на ярко слънце и топлина около вашата сграда.
 4. Използване на командата /time set midnight („/time set midnight“) – тази команда задава полунощ в играта. Тя може да бъде полезна, ако искате да създадете атмосфера на мрак и мистицизъм около вашата сграда.

Използването на тези команди ще ви позволи незабавно да промените времето на деня в играта, което ще ви помогне да създадете подходяща атмосфера около сградата си. Не забравяйте да запазите играта, преди да използвате измами, за да избегнете нежелани последствия.

Промяна на мащаба на сграда

Промяна на мащаба на сградата

Има няколко начина за промяна на мащаба на дадена сграда:

 • Използване на командите за блокове : Можете да използвате командите на играта, за да увеличите или намалите размера на дадена сграда. Например, командата „/setblock <блок> <масштаб>“ ви позволява да зададете блок с определен мащаб на определени координати.
 • Използване на блокове със специални свойства : Някои блокове имат вградени свойства за мащабиране. Например блоковете за сандъци могат да се разширяват до двоен размер, а блоковете за портали могат да се мащабират до гигантски пропорции.
 • Използване на модове и плъгини : За да промените мащаба на дадена сграда, можете да използвате и различни модификации на играта. Много модове и плъгини добавят специални инструменти и функционалност за персонализиране на размера на блоковете и сградите в играта.

Не забравяйте, че промяната на мащаба на дадена сграда може да изисква много ресурси и време. Планирайте проектите си предварително и се придържайте към избрания мащаб, за да избегнете допълнителни разходи и проблеми в бъдеще. Експериментирайте, създавайте и изграждайте най-грандиозните и впечатляващи сгради в Minecraft!

Автоматично изравняване на блоковете

За да нивелирате автоматично блоковете, ще трябва да използвате команди и функции в играта. Ето няколко примера:

 • Използвайте командата „/fill“, за да запълните автоматично пространството с определени блокове. Например можете да запълните пространството около оста X от координата А до координата В с каменни блокове.
 • Използвайте функцията „clone“ (клониране), за да копирате и поставите вече построени блокове на друго място. Това ще ви позволи бързо да създавате симетрични строителни елементи или да повтаряте подобни участъци.
 • Използвайте командата „/setblock“, за да зададете конкретен блок на определени координати. Например можете да зададете блок от тухли на определена част от стена.
 • Използвайте командата „/execute“, за да стартирате определено действие веднага след предишно действие. Например можете да зададете блок от камък и след това автоматично да поставите блокове от стъкло до него.

Използването на автоматичното подреждане на блоковете ще ви позволи значително да спестите време и усилия при изграждането на най-яките сгради в Minecraft. Този метод ви позволява да създавате сложни архитектурни елементи и десетки повтарящи се блокове само с няколко команди. Опитайте го и ще видите колко лесно е да построите най-епичните сгради в играта!

Тайни команди за създаване на необичайни сгради

1. /setblock – команда, която ви позволява да създавате блокове навсякъде. Тя указва кода на необходимия блок и координатите на разположението му.

2. /fill (запълване) – команда, която ви позволява да запълните дадена област с определен блок. Посочват се координатният диапазон и кодът на необходимия блок.

3. /clone – команда, която клонира избраната област от блокове от едно място на друго. Посочват се началните и крайните координати на областта и мястото, където трябва да се копират блоковете.

4. /structure (структура) – команда, която ви позволява да създавате структури, включително сгради, постройки и други елементи. Посочва се пътят до файла с описанието на структурата.

5. /gamerule – команда, която задава определени правила на играта. Например можете да забраните изгарянето на дървета, за да създадете дървена сграда.

Използвайки тези тайни команди, ще можете да създавате най-необичайните и вълнуващи структури в Minecraft. Правилното прилагане на командите ще ви помогне да реализирате и най-смелите си идеи. Не се страхувайте да експериментирате и да изненадвате играчите с уникалните си творения в света на Minecraft!

Изграждане на подводна къща

Постройте подводна къща

Изграждането на подводна къща в Minecraft може да бъде интересен и вълнуващ проект. Този уникален начин на строителство ви позволява да създадете уютно жилище сред дълбините на океана. В тази статия ще ви разкажем за най-ефективните начини за построяване на подводна къща в Minecraft.

1. Изберете подходящо място за строеж. Идеалното място за подводна къща ще бъде безопасно място на дъното на океана. Позиционирайте я в близост до рибни ресурси и други полезни обекти.

2. Създайте основа за къщата. За целта ще трябва да изберете подходящ блок за строеж, например калдъръмени блокове или дори цимент. Уверете се, че основата е стабилна и удобна за местоположението на къщата.

3. Изградете стените и покрива на къщата. За стените можете да използвате стъклени блокчета, за да се наслаждавате на красивата подводна гледка. Покривът може да бъде направен плосък или скосен, в зависимост от вашите предпочитания.

4. Разпределете стаите в къщата. Подводните къщи обикновено имат няколко стаи, като например дневна, спалня и кухня. Използвайте прегради или поставете мебели, за да създадете отделни зони.

5. Инсталирайте подводно осветление. За да направите къщата по-привлекателна и удобна за живеене, инсталирайте подводно осветление. Това ще добави атмосфера и ще направи къщата видима отдалеч.

6. Украсете къщата отвътре и отвън. Добавете растения, аквариуми с различни риби и дори сандъци със съкровища. Това ще придаде на къщата уникален вид и ще създаде атмосфера на подводен свят.

7. Осигурете път за влизане и излизане от къщата. Създайте подводни тунели или стълби, за да улесните влизането и излизането от къщата. Не забравяйте за удобството и безопасността, когато проектирате входа.

8. Проверете стабилността на конструкцията. Преди да се нанесете в новия си подводен дом, тествайте го за стабилност и функционалност. Уверете се, че всички врати и прозорци се затварят правилно и че къщата не се напуква под натиска на водата.

Като следвате тези прости стъпки, ще можете да създадете стилна и функционална подводна къща в Minecraft. Не забравяйте да използвате въображението си и да експериментирате с различни материали и дизайни на къщата, за да я направите наистина уникална.

Създаване на паркинг за автомобили

Създаване на паркинг

Създаването на паркинг за автомобили в Minecraft може да бъде интересен и полезен проект за строителите. Паркингът може да побира много автомобили, създавайки реалистична атмосфера и подобрявайки игровото изживяване.

За да създадете паркинг, ще ви трябват следните материали:

 • Тухли или каменни плочи за основата на паркинга.
 • Опорни стълбове, например каменни или дървени стълбове.
 • Каменни или дървени блокове за стени и тавани.
 • Стъклени блокове или стъкло за прозорци.
 • Врати или порти за влизане и излизане от паркинга.
 • Фенери или светлини за осветяване на паркинга.

Важно е да се вземат предвид следните точки по време на процеса на изграждане на паркинга:

 1. Определете размера на паркинга и изберете подходящо място в света на играта.
 2. Постройте основата на паркинга, като използвате тухли или каменни плочи.
 3. Инсталирайте опорни стълбове във всеки ъгъл на паркинга, за да създадете стените и тавана.
 4. Запълнете стените и тавана с каменни или дървени блокове.
 5. Създайте отворени прозорци в стените, като използвате стъклени блокове или стъкло.
 6. Монтирайте врати или порти за влизане и излизане от паркинга.
 7. Поставете фенери или светлини за осветяване на мястото за паркиране.

Не забравяйте да придадете допълнителна функционалност на вашия паркинг, като добавите декоративни елементи или пътни знаци. Препоръчително е също така да използвате различни цветове на блоковете, за да направите паркинга по-интересен и привлекателен.

Създаването на паркинг в Minecraft може да бъде интересен проект, който ще ви помогне да разнообразите света на играта и да повишите нивото на опита си в играта. Стартирайте Minecraft, реализирайте творческите си идеи и създайте уникален паркинг, който ще зарадва вас и вашите приятели!

Изграждане на летящ остров

Построяване на летящ остров

За да построите летящ остров, ще са ви необходими някои ресурси, като например земни блокове, дърво, камък и други материали в зависимост от плана на сградата. За да започнете да строите, трябва да сте оборудвани с подходящи инструменти и материали.

1. Намерете подходящо място за вашия остров. Препоръчително е да изберете високо място, за да създадете усещането за „летящ“ остров.

2. Съберете достатъчно ресурси, за да построите своя остров. Ще ви трябват земни или каменни блокове, за да създадете платформа, и дърва, за да добивате допълнителни материали.

3. Постройте основната платформа на острова. Използвайте блокове от пръст или камък, за да създадете малка платформа, на която да поставите сградите си.

4. Поставете колони от земни или каменни блокове под платформата си. Използвайте чийтове или команди, за да създадете блокове „във въздуха“. Това ще позволи на платформата ви да „лети“ над земята.

5. Завършете строежа на острова, като добавите необходимите сгради като къща, ферма, градина и т.н. Използвайте въображението си и създайте уникални структури.

Забележка: Не забравяйте, че използването на измами и трикове за изграждане на летящ остров може да промени геймплея и да създаде нереалистична среда. Това може да бъде интересно и разнообразно, но не всички играчи могат да харесат този подход. Уверете се, че играете сами или с приятел, който споделя желанието ви да създадете летящ остров.

Сега, след като сте запознати с основите на изграждането на летящ остров, можете да започнете да създавате свои собствени уникални светове в Minecraft и да им придадете впечатляващ вид и усещане. Успех в творческите ви начинания!

Кои са някои чийтове за Minecraft, които ще ви помогнат да построите най-яките сгради?

Сред читовете за Minecraft има специални модове, които добавят различни блокове и инструменти за лесно и бързо строителство. Някои от тези модове са WorldEdit, Building Gadgets, Chisel, Quark и др. Тези модове ви позволяват автоматично да изграждате повтарящи се елементи, да копирате и поставяте цели части от сградата, бързо да променяте текстурите на блоковете и много други.

Кой чийт ще ми помогне да построя големи сгради в Minecraft?

За строителството на големи сгради в Minecraft полезен чийт ще бъде WorldEdit. С този мод ще можете да създавате и променяте огромни структури за минути. WorldEdit ви позволява да копирате и поставяте блокове, да изграждате линии, равнини и обемни форми, да извършвате масивни промени в текстурите и много други. Този чийт наистина ускорява процеса на изграждане и ви позволява да създавате впечатляващи структури.

Кой чийт ще ми помогне да създам красив и оригинален пейзаж в Minecraft?

За да създадете красив и оригинален пейзаж в Minecraft, се препоръчва да използвате чита WorldPainter. С негова помощ ще можете да създавате и променяте генерацията на света, да добавяте релефни елементи, растения и водни басейни. WorldPainter ви позволява да създавате уникални биоми, планини, реки и езера. Ще можете да създадете своя собствена световна карта от нулата или да редактирате съществуваща такава. Този чийт е чудесен инструмент за създаване на красив и реалистичен пейзаж.

Кои чийтове ще ми помогнат да строя в Minecraft с висока скорост?

За бързо строителство в Minecraft можете да използвате измами, които добавят нови инструменти и функции. Например модовете Fast Building и Building Gadgets ви позволяват автоматично да изграждате определени структури. Можете да изберете желания блок, да посочите размерите на сградата и да зададете параметрите на строителството. След това просто насочете курсора към желаната точка и модът сам ще построи необходимата конструкция. Тези измами значително ускоряват процеса на строителство и ви позволяват да създавате сложни структури за броени минути.

Какви чийтове ще ми помогнат да построя най-яките сгради в Minecraft?

За да построите най-готините сгради в Minecraft, можете да използвате различни чийтове, като например WorldEdit, който ви позволява незабавно да създавате или унищожавате блокове, както и да променяте формата и размера им. WorldEdit разполага и с функция за копиране и поставяне, която значително ускорява процеса на изграждане. Друг популярен чийт е Schematica, който ви позволява да изтеглите готови схеми на сгради и да ги построите блок по блок. Това ви позволява да създавате сложни и красиви сгради за възможно най-кратко време.

Как да изтеглите и инсталирате чийтове за сгради за Minecraft?

За да изтеглите и инсталирате чийтове за Minecraft за изграждане на сгради, ще ви е необходим клиент Minecraft Forge, който ви позволява да инсталирате различни модове и чийтове. Първо изтеглете и инсталирайте Minecraft Forge от официалния уебсайт, след това изтеглете желаните чийтове, поставете ги в папката „mods“ в папката на инсталираната игра Minecraft. След това, когато стартирате играта, читовете ще бъдат автоматично активирани и готови за използване.

Има ли чийтове, които ще ми помогнат да строя, без да използвам ресурси?

Да, в Minecraft има чийт, наречен „Творчески режим“, който ви позволява да строите, без да използвате ресурси. В този режим можете мигновено да създавате всякакви блокове и предмети, както и да променяте времето на деня, да променяте времето и да получавате безкрайно здраве. Творческият режим е идеален за тези, които искат да построят нещо креативно и епично, без да прекарват време в събиране на ресурси и добив.

Кой чийт ще ми помогне да създам сложни и красиви форми на сгради?

За да създадете сложни и красиви форми на сградите, ще ви е необходим читът WorldEdit. С негова помощ можете лесно да променяте формата и размера на блоковете, да създавате огромни структури за секунди и дори да използвате специални команди за създаване на сложни форми като сфери, елипси, пирамиди и др. WorldEdit също така ви позволява да прехвърляте и копирате части от сграда, което улеснява създаването на симетрични и повтарящи се елементи.

Какви измами могат да се използват за изграждане на страхотни сгради в Minecraft?

Има много измами, които могат да ви помогнат да построите готини сгради в Minecraft. Някои от тях ви позволяват да летите в творчески режим, за да се движите и строите бързо. Други чийтове ви дават достъп до голямо количество блокове и материали, за да можете да създавате най-разнообразни и красиви сгради. Съществуват и чийтове, които автоматично изграждат определени постройки, което ще ви помогне да спестите време и усилия.

🚨 НАЙ-ДОБЪР КЛИЕНТ ЗА БЕЗПЛАТНИ ЧИЙТОВЕ | MINECRAFT PE 1.1.5 | HALCYON: BUILD 10 | MINECRAFT PE 1.1.5 🚨

🚨 15 режима на чийтър в Minecraft ❗ Читове в Minecraft ✅

47 чифта за Майнкрафт лайфхакове за строителство

Авторски публикации 582

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Свързани публикации

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре