Кодове за изработка на предмети в Minecraft: бързи и лесни рецепти

Table of Contents

Най-добрите чийтове за рецепти в minecraft как да изработвате предмети бързо и лесно

Minecraft е завладяваща пясъчна кутия, която позволява на играчите да строят и да изследват света. Понякога обаче процесът на изработване на предмети може да бъде дълъг и досаден. Но не се отчайвайте! В тази статия ще споделим с вас най-добрите чийтове за рецепти в Minecraft, които ще ви помогнат бързо и лесно да създавате необходимите ви предмети без затруднения.

Първата измама, която ви препоръчваме, е използването на командата /give. Тази команда ви позволява да се сдобиете с всеки предмет в играта, без да прибягвате до изработка. Просто напишете „/give [вашият псевдоним в играта] [идентификатор на предмета] [количество]“ и желаният предмет веднага ще се появи в инвентара ви. Например командата „/give player1234 diamond_sword 1“ ще ви даде диамантен меч.

Вторият чийт, за който искаме да поговорим, е използването на модификации за Minecraft. Модификациите могат значително да опростят и ускорят процеса на изработване на предмети. Някои модификации добавят нови таблици за изработка, автоматични машини за създаване на предмети и нови рецепти за изработка. Така че, ако ви е омръзнало бавното и монотонно изработване на предмети, опитайте да инсталирате модове и да се насладите на по-ефективен процес на създаване на предмети.

Ако искате да получите предимство в Minecraft и бързо да създавате необходимите ви предмети, тези чийтове с рецепти ще ви помогнат да ускорите и опростите значително процеса на изработка. Не губете време за дълго крафтиране – използвайте читовете и се наслаждавайте на играта си в Minecraft!

Увеличаване на скоростта на изработка

Изработването на занаяти в Minecraft може да отнеме много време, особено при създаването на сложни предмети или масово производство. Въпреки това има няколко начина да увеличите скоростта на занаятчийството и да направите процеса по-бърз и ефективен.

1 – Използване на рецепти в автоматичните работилници за занаяти (Auto Craft)

Масите за автоматично занаятчийство ви позволяват да създавате предмети автоматично, без да се налага да поставяте съставки ръчно. За да направите това, щракнете с десния бутон на мишката върху създадената Auto crafting таблица, отворете интерфейса и поставете желаната рецепта за изработка. След това просто добавете всички необходими съставки във вътрешния панел на автоматичната работна маса и щракнете върху бутона за изработка. Този метод ви позволява да намалите времето си за крафтинг и бързо да получите необходимите елементи без ръчна работа.

2 – Използване на командата /recipe

Minecraft има вградена команда /recipe, с която можете да показвате рецепти за занаятчийство на екрана, без да се налага да отваряте специално меню. За да направите това, трябва да отворите чата и да въведете командата /recipe <название предмета>. След това ще видите рецептата за предмета в горния десен ъгъл на екрана. Това опростява и ускорява процеса на крафтинг, тъй като не е необходимо да търсите рецептата в менюто и да я въвеждате в работната маса.

3 Използване на модификации

Съществуват модификации за Minecraft, които добавят нови функции и възможности, включително увеличаване на скоростта на изработка. Някои модификации добавят нови видове работни маси или инструменти, които ускоряват процеса на изработка. Например модификацията Tinkers’ Construct добавя инструменти, които ви позволяват да произвеждате няколко предмета наведнъж или да копирате рецепти за изработка. Инсталирането на подобни модификации може значително да увеличи скоростта и ефективността на занаятчийството в Minecraft.

Използването на тези методи ще ви позволи значително да увеличите скоростта на занаятчийството в Minecraft и да направите производството на предмети по-лесен и бърз процес.

Занаятчийство Таблици за занаятчийство

Изработване на занаяти Маси за изработване на занаяти

Изработване на занаяти Маси за изработване на занаяти

За да създадете обикновена маса за занаятчийство, ще са ви необходими дървени дъски. Поставете четири дървени дъски под формата на квадрат в работната маса, като оставите централния квадрат празен. След това преместете получената занаятчийска маса в инвентара си.

Дървени дъски Пустота Дървени дъски
Дървени дъски Занаятчийска маса Дървени дъски
Дървени дъски Пустота Дървени дъски

Възможно е също така да надградите своята маса за занаяти до маса за занаяти II. За да направите това, ще ви трябват дървени дъски и книга. Поставете четирите дървени дъски в горния и долния ред, а книгата – в средата. След това преместете получената занаятчийска маса II в инвентара си.

Дървени дъски Дървени дъски Дървени дъски
Дървени дъски Книга Дървени дъски
Дървени дъски Дървени дъски Дървени дъски

Вече притежавате маси за изработка, които ще ви позволят бързо и ефективно да създавате различни предмети в Minecraft. Използвайте тези знания, за да увеличите продуктивността си в играта!

Използване на ефекта „Бърза изработка“

Използване на ефекта

Играта Minecraft има специален ефект, наречен „Бърз занаят“, който позволява на играча да изработва предмети в играта много по-бързо и лесно. Този ефект може да бъде особено полезен, когато искате бързо да създадете голям брой предмети или да извършите сложна изработка.

За да използвате ефекта „Бърза изработка“, ще ви е необходима маса за изработка. След това трябва да отворите прозореца за изработка, като щракнете с десния бутон на мишката върху масата за изработка.

В прозореца за занаяти ще видите различни слотове, които са за поставяне на материали за занаяти. За да използвате ефекта „Бърз занаят“, просто трябва да плъзнете необходимите материали в съответните слотове и да задържите левия бутон на мишката. Това автоматично ще създаде предмети в прозореца за занаяти, без да е необходимо ръчно щракване.

С използването на ефекта „Бърз занаят“ можете значително да ускорите процеса на създаване на предмети в Minecraft. Той е особено полезен, когато трябва да създадете много идентични предмети или да извършите сложна изработка с голям брой материали.

Не забравяйте, че ефектът „Бърза изработка“ е наличен само в режим на оцеляване и при изработване на предмети с помощта на таблицата за изработка. Този ефект не е наличен в режим на занаятчийство и други специални таблици.

Пример за използване на ефекта „Бързо занаятчийство“
1. Отворете прозореца за занаяти, като щракнете с десния бутон на мишката върху таблицата за занаяти.
2. Плъзнете и пуснете необходимите материали в слотовете на прозореца за занаяти.
3. Задръжте натиснат левия бутон на мишката, за да създадете автоматично предмети.
4. Предметите ще се създават автоматично, стига да имате достатъчно материали.
5. Ще получите създадените предмети в инвентара си, когато приключите с изработката.

Намиране на скрити рецепти

В Minecraft има много скрити рецепти, които не се показват при занаятчийството, въпреки това можете да ги откриете и изследвате. Тези скрити рецепти ви позволяват да създавате предмети, които не можете да получите по друг начин. В този раздел ще разгледаме няколко начина за намиране на скрити рецепти.

1 – Използване на рецепти. Има няколко предмета, които ви позволяват да отключите скрити рецепти. Например можете да използвате книгата за усъвършенстване на занаятите, за да видите всички налични рецепти, включително скритите. Можете също така да използвате предмети като Карта на рецептите или Мастилени страници, които също ви позволяват да отключвате скрити рецепти.

2- Експериментиране. Друг начин за откриване на скрити рецепти е да опитате да комбинирате предмети в занаята и да видите дали ще получите нещо ново. Понякога скритите рецепти могат да бъдат резултат от неочаквани комбинации на предмети, така че не се страхувайте да експериментирате и да опитвате различни варианти.

3 – Проучване в интернет. Ако не искате да прекарвате време в самостоятелно търсене на скрити рецепти, винаги можете да се обърнете към интернет. Има много уебсайтове, форуми и видеоклипове, където хората споделят своите находки и разкриват скрити рецепти. Просто потърсете желаната от вас рецепта и следвайте инструкциите.

Намирането и изследването на скрити рецепти в Minecraft може да бъде забавен процес, който ви позволява да получите достъп до нови и интересни предмети. Опитайте да използвате горепосочените методи и се забавлявайте със света на Minecraft!

Използване на модификации с вграден режим за преглед на рецепти

Използване на модификации с вграден режим за преглед на рецепти

Изработването на занаяти в Minecraft може да бъде сложно и запомнянето на всички рецепти изисква време и усилия. Има обаче няколко модификации, които предлагат вграден браузър за рецепти, който прави изработването на предмети бързо и лесно.

Една такава модификация е Just Enough Items (JEI). Тя ви позволява да преглеждате рецепти за всички предмети в играта, както и да търсите конкретни рецепти по името на предмета. За да използвате JEI, трябва да инсталирате модификацията и да отворите нейния интерфейс с помощта на клавишна комбинация (по подразбиране е „R“). След това можете да преглеждате всички рецепти, да ги добавяте в инвентара си или да използвате автоматичното изработване за бързо създаване на предмети.

Друга популярна модификация с режим за преглед на рецепти е „Недостатъчно предмети“ (NEI). NEI има подобна функционалност като JEI, но също така добавя възможността да преглеждате рецепти за блокове и да добавяте предмети към себе си с помощта на бързи клавиши. За да използвате NEI, трябва да инсталирате модификацията и да отворите нейния интерфейс с гореща клавишна комбинация (по подразбиране е „О“).

Заслужава да се отбележи и модификацията „Ръководство за занаяти“. Тя предоставя подробна информация за рецептите в отделен прозорец. За да използвате „Ръководство за занаяти“, трябва да инсталирате модификацията и да отворите нейния интерфейс с горещия клавиш (по подразбиране е „G“). След това можете да видите рецептите за всички предмети, използвани в играта.

Използването на модификации с вграден преглед на рецепти прави занаятчийството в Minecraft много по-лесно и удобно. Те ви позволяват бързо да намирате необходимите рецепти, да се сдобивате с необходимите предмети и да спестявате време, което може да се изразходва за по-интересни неща в играта.

Използване на специални команди за показване на рецепти

В Minecraft има няколко специални команди, които позволяват на играчите удобно да показват рецепти за различни предмети. Тези команди ви позволяват бързо и лесно да откриете какви съставки са необходими за създаването на определен предмет.

 • /recipe – Тази команда ви позволява да видите рецептата за предмета, върху който сте поставили курсора.
 • /recipe all – използвайте тази команда, за да получите пълен списък на всички налични в играта рецепти.
 • /recipe off – команда за изключване на показването на рецепти. Необходимо е да се използва, в случай че искате да скриете информацията за рецептите, за да играете в по-трудни условия.

Minecraft предлага и възможност за преглед на рецепти чрез специален интерфейс. Натиснете клавиша „G“ или отидете в раздела „Рецепти“ в менюто на играта, за да отворите този интерфейс. Тук ще можете да видите всички налични рецепти и да научите техните съставки и ред на създаване.

Познаването на тези команди и използването на интерфейса с рецепти ще ви помогне значително да ускорите и опростите процеса на създаване на предмети в играта. Възползвайте се от тези функции, за да повишите ефективността си и да се насладите още повече на играта!

Автоматизиране на процеса на изработка на предмети

Съществуват няколко начина за автоматизиране на процеса на изработка на предмети в Minecraft, които могат да направят процеса на игра много по-бърз и лесен. По-долу са представени някои методи за автоматизиране на процеса на изработка на предмети:

1. Схеми с червен камък

Схемите за червен камък могат да се използват за създаване на сложни механизми, които ще извършват определени действия, когато са изпълнени определени условия. Например можете да създадете автоматична система за занаятчийство, която ще произвежда предмети по дадени рецепти, когато всички необходими съставки са налични в системата.

2. автоматични ферми

Автоматизираните ферми ви позволяват да автоматизирате получаването на съставки за изработка на предмети. Например можете да създадете автоматична ферма за отглеждане на зърно и производство на хляб. Фермата ще събира реколтата и ще произвежда хляб автоматично, без да е необходимо да се намесва играчът.

3- Механизми за автоматично извеждане на готовия продукт

За да улесните получаването на готовия продукт след изработването му, можете да използвате механизми за автоматично извеждане на предмети. Например можете да създадете система от тръби, която автоматично ще изпраща готовите изделия до желаното място.

4. използване на модификации

Съществуват много модификации за Minecraft, които добавят нови инструменти и механизми за автоматизация. Например модификацията „BuildCraft“ ви позволява да създавате сложни автоматични системи, които могат да произвеждат предмети по предварително зададени рецепти.

Автоматизирането на процеса на изработване на предмети помага на играча да спести време и ресурси и му позволява да се съсредоточи върху други аспекти на играта, като например проучване и изграждане. Важно е да запомните, че някои методи за автоматизация могат да изискват значителни ресурси и време за инсталиране и настройка на системата.

Създаване на автоматизирани системи с помощта на мини-дървосекача

Създаване на автоматизирани системи с помощта на Mini Lumberjack

Създаването на автоматична система с помощта на Mini Lumberjack изисква няколко стъпки:

Стъпка Описание
1 Създайте стандартна конструкция за Mini Lumberjack, състояща се от дървени блокове и други елементи. Поставете я на удобно място, където има дървесина за добив.
2 Свържете Мини дърварчето към верига от червен камък или друг механизъм, така че да може да се активира автоматично, когато е необходимо.
3 Поставете сандък или друг контейнер, в който Мини калайджията ще подрежда дървесина.
4 Подгответе инвентара на Мини дървосекача, като го напълните с брадви или други инструменти за сечене на дърва.
5 Активирайте автоматичната система, за да накарате Мини дървосекача да сече и подрежда дървата в контейнера. Сега можете да вършите други неща, докато системата работи сама.

Системата с Mini Lumberjack ще ви позволи значително да ускорите процеса на добив на дървесина в Minecraft и да спестите време и усилия. Не забравяйте да поддържате инвентара на Mini Lumberjack напълно зареден и периодично да проверявате дали контейнерът за дърва е пълен.

Използване на механизма Redstone за автоматизиране на изработката

Използване на механизма Redstone за автоматизиране на изработката

Механизмът Redstone в играта Minecraft може да се използва за автоматизиране на изработката на предмети. Това позволява на играчите да създават и получават желаните от тях предмети, без да се налага да настройват ръчно масата за изработка.

За да използвате механизма Redstone за автоматизиране на изработката, има няколко стъпки, които трябва да следвате:

 1. Създаване на система за доставка на предмети: използвайте водни потоци, релси или гума, за да придвижвате предмети от началната до крайната точка на изработката.
 2. Поставете необходимите блокове и предмети на определени места в системата за доставка. Това може да бъде маса за изработка, пещ или други блокове за създаване на предмети.
 3. Използвайте блокове и механизми от червен камък, за да активирате и деактивирате автоматично системата за доставка на предмети. Например можете да използвате лостове, бутони или детектори за движение, за да задействате създаването на предмети.
 4. Настройте системата за доставка и блоковете така, че да работят заедно, за да изпълняват необходимите действия за създаване на елементи.

Удобството на използването на енджина Redstone за автоматизиране на изработката е, че позволява на играчите да спестят време и усилия, които биха могли да бъдат изразходвани за ръчна изработка на предмети. Освен това автоматизирането на крафтинга ви позволява да създавате голям брой предмети за кратък период от време.

Въпреки това, когато използвате енджина Redstone за автоматизиране на изработката, трябва да сте внимателни и прецизни. Неправилната конфигурация или липсата на ресурси могат да доведат до нежелани последици, като например претоварване на двигателя или създаване на неправилни предмети.

Въпреки това използването на механизма Redstone за автоматизиране на изработката на предмети може значително да опрости геймплея и да позволи на играчите да се съсредоточат върху други задачи, като например изследване на света или борба с чудовища.

Увеличете броя на слотовете в работната маса

Увеличаване на броя на слотовете в работната маса

 1. Използвайте модификации (модове). В Minecraft са налични много модове, които ви позволяват да разширите функционалността на играта. Един от такива модове е „Tinkers’ Construct“, който добавя нови инструменти и блокове, включително голяма работна маса с 5х5 слота. За да инсталирате мода, ще ви е необходим специален мод лодер, например Forge.
 2. Създайте две работни маси вместо една. Ако не искате да инсталирате модове, можете да създадете две работни маси и да ги поставите една до друга. Това ще ви позволи да използвате 18 слота вместо стандартните 9. Можете да поставяте предмети в едната част на работната маса, а в другата да извършвате изработка. Не забравяйте обаче, че за да използвате втората работна маса, ще трябва да преместите предметите между тях.
 3. Използване на команди в творчески режим. Ако играете в творчески режим, можете да използвате команди, за да увеличите броя на слотовете в работната маса. За да направите това, отворете чата и въведете командата „/gamemode creative“. След това отворете работния плот и ще видите, че броят на слотовете е увеличен на 10х10. Имайте предвид, че този метод работи само в творчески режим и не се запазва след деактивирането му.

Изберете най-удобния за вас метод, за да увеличите броя на слотовете в работната маса и да ускорите значително процеса на изработка на предмети в играта Minecraft.

Занаятчийство Таблици за занаятчийство

За да създадете маса за изработка, поставете дървените дъски в квадрат 2х2 в горната част на работната маса. След това плъзнете масата за занаяти в инвентара си и тя ще бъде готова за използване.

Когато разполагате с маса за изработка, можете да я използвате за създаване на различни предмети. За да направите това, поставете необходимите ресурси и съставки в определен ред в работната маса и получете необходимия предмет. Някои предмети изискват определен шаблон за изработка, който можете да намерите на официалния уебсайт на Minecraft или в книгата с рецепти в играта.

Също така можете да използвате масата за занаятчийство, за да комбинирате предмети, да поправяте счупени инструменти и да създавате нови. Имайте предвид, че всяка рецепта изисква определени ресурси, затова проверете наличието на необходимите предмети и съставки, преди да започнете да изработвате.

Таблицата за изработка е основният инструмент за създаване и подобряване на предмети в Minecraft. Използвайте я разумно и експериментирайте, за да създавате нови и полезни предмети!

Използване на модификации за разширяване на работната маса

Използване на модификации за разширяване на работната маса

В Minecraft има различни модификации, които ви позволяват да разширите функционалността на работната маса и да опростите процеса на изработване на предмети.

Една такава модификация е „Конструкция на тинкърите“. Тя добавя нови материали и инструменти, както и възможност за създаване на различни модификации за оръжия и инструменти.

С „Конструкция на тинкер“ можете да създавате инструменти с подобрени характеристики, които ще ви помогнат да изработвате различни предмети по-бързо и по-ефективно. Освен това модификацията предлага възможност да използвате допълнителни материали, като слитъци от различни метали, за да подобрите инструментите си.

Друга полезна модификация за разширяване на работната маса е „Приложна енергетика 2“. Тя добавя възможност за създаване на системи за автоматично изработване, които ви позволяват да автоматизирате процеса на създаване на предмети.

С помощта на „Приложна енергетиката 2“ можете да създавате специални блокове, като например молекулярен колектор и молекулярен разлагач, които ще ви помогнат автоматично да изработвате предмети, използвайки събраните ресурси.

Заслужава си да се спомене и модификацията „Инвентарни промени“, която добавя възможност за сортиране и автоматично попълване на инвентара. С нейна помощ играчът може бързо и лесно да намира необходимите предмети и да попълва материалите, без да е необходимо ръчно да търси и премества предмети.

Име на модификацията Описание
Конструкция на тинкърите Добавя нови материали и инструменти, подобрения на оръжията и инструментите
Приложна енергетика 2 Създава системи за автоматично изработване, автоматизира процеса на създаване на предмети
Промени в инвентара Сортиране и автоматично попълване на инвентара, което улеснява намирането и преместването на артикули.

Поправяйте повредени инструменти

Поправка на повредени инструменти

В Minecraft инструментите се повреждат с течение на времето и губят ефективността си. Има обаче няколко начина да поправите повредените инструменти и да удължите живота им.

Първият начин е чрез използване на наковалня. Наковалнята се използва за поправка на повредени инструменти чрез комбиниране на два еднакви инструмента. За да използвате наковалнята, трябва да поставите повредения инструмент в един от слотовете, а леко повредения или новия инструмент – в другия слот. След това всичко, което трябва да направите, е да платите нужното количество опит и да изработите нов поправен инструмент.

Вторият начин е да използвате омагьосани книги. Омагьосаните книги могат да съдържат полезни заклинания за инструменти, като например късмет или издръжливост. Омагьосаните книги могат да се намерят в подземия, села или да се получат от мобове. За да поправите повреден инструмент с помощта на омагьосана книга, трябва да поставите инструмента и книгата на работна маса. Резултатът ще бъде инструмент, който наследява магиите от книгата и е частично възстановен.

Третият начин е да се използват материали за ремонт. Някои инструменти, като диамантените и железните, могат да бъдат ремонтирани с помощта на подходящи материали. Например, за да поправите диамантен меч, трябва да го поставите в работна маса заедно с диамант. По този начин мечът ще бъде възстановен до определена степен на здравина.

Чрез използването на тези методи можете да удължите живота на повредените инструменти и да избегнете честото създаване на нови. Това ще ви позволи да пестите ресурси и време в Minecraft.

Използване на команди за измама за възстановяване на издръжливостта на инструментите

Използване на команди за измама за възстановяване на издръжливостта на инструментите

В Minecraft инструментите постепенно се износват при всяка употреба. Те губят своята издръжливост и в крайна сметка се чупят. С помощта на командите за измама обаче можете бързо и лесно да възстановите издръжливостта на инструментите си, без да губите време и ресурси за поправката им. В този раздел ще ви разкажем как да използвате команди за измама, за да възстановите здравината на инструментите си.

Най-простата и популярна команда за възстановяване на здравината на инструментите е /give . С нейна помощ можете да получите нов инструмент с пълна сила, без да се налага да го изработвате или поправяте.

За да възстановите здравината на инструмент с помощта на командата /give , следвайте следните стъпки:

 1. Отворете командния ред, като натиснете клавиша T .
 2. Въведете командата /give [вашето_име_на_играта] [идентификатор_на_инструмента] [брой_на_инструментите] [сила_на_инструмента] . Например, за да получите нова диамантена кирка с пълна сила, въведете /give Steve diamond_pickaxe 1 1561 .
 3. Натиснете клавиша Enter, за да изпълните командата.

След изпълнението на командата ще получите нов инструмент с пълна издръжливост в инвентара си.

Важно е да запомните, че използването на измамни команди може да наруши механиката на играта и честната игра. Затова се препоръчва да ги използвате внимателно и само в режим за един играч или в частни сървъри.

Сега вече знаете как да използвате команди за измама, за да възстановите здравината на инструментите в Minecraft. Това е удобен начин да спестите време и ресурси за поправка и изработка, но не забравяйте, че може да повлияе на баланса на играта и на справедливостта на вашите постижения. Използвайте командите за измама отговорно!

Кои са някои чийтове за бърза и лесна изработка на предмети в Minecraft?

Има няколко начина за използване на измами за бързо и лесно изработване на предмети в Minecraft. Някои от тях включват командата /give, която позволява на играча да получава предмети директно, както и модификации като Not Enough Items (Няма достатъчно предмети) или Too Many Items (Твърде много предмети), които ви позволяват да отворите инвентар с всякакви предмети.

Как да използвате командата /give, за да изработвате бързо предмети в Minecraft?

За да използвате командата /give за бърза изработка на предмети в Minecraft, първо трябва да знаете идентификатора на предмета, който искате да получите. След това отворете чата и въведете командата в следния формат: /give [вашето име] [ID на предмета] [количество]. Например, /give steve minecraft:diamond 64 ще ви даде 64 диаманта. След като командата бъде изпълнена, ще получите искания предмет в инвентара си.

Какви модификации могат да се използват за бързо и лесно изработване на предмети в Minecraft?

За бърза и лесна изработка на предмети в Minecraft можете да използвате такива модификации като Not Enough Items (NEI) (недостатъчно предмети) и Too Many Items (TMI) (твърде много предмети). Тези модификации ви позволяват да отворите инвентар с наличните предмети и лесно да ги добавите в инвентара си, без да губите време за изработка.

Къде мога да намеря и изтегля модовете Not Enough Items (Недостатъчно предмети) и Too Many Items (ТИМ) за бърза изработка в Minecraft?

Модификациите Not Enough Items (NEI) и Too Many Items (TMI), които ви позволяват бързо да изработвате предмети в Minecraft, могат да бъдат намерени и изтеглени от различни ресурси. Един от добре познатите сайтове е CurseForge, където можете да намерите и изтеглите тези модове за вашата версия на Minecraft.

Има ли други начини за бърза изработка на предмети в Minecraft освен измамите?

Да, има и други начини за бърза изработка на предмети в Minecraft, освен измамите. Например, можете да използвате автоматични таблици за изработка или модификации, които добавят нови рецепти или опростяват съществуващите. Можете също така да използвате готови схеми за изработка от интернет, за да спестите време за научаване и запомняне на всички рецепти.

ВСИЧКИ КОДОВЕ ЗА MINECRAFT | ЗА 5 МИНУТИ

67 НАЙ-ВАЖНИ ТАЙНИ НА НОВИЯ MINECRAFT PE 1.20.10.20

Авторски публикации 572

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Свързани публикации

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре