Топ 5 измами за растения в Minecraft: как да увеличите растежа и добива на ресурси

Table of Contents

Топ 5 чийтове за растения в Minecraft как да увеличите растежа и добива на ресурси

Minecraft е вселена, в която играчите могат да строят различни структури и да оцеляват в опасна среда. Един от важните аспекти на играта е фермерството и отглеждането на растения. В тази статия ще разгледаме 5-те най-добри чийтове, които ще ви помогнат да ускорите растежа на растенията и да увеличите добива на ресурси.

1. Измама с торове

Най-популярната измама е торенето на растенията. Тази измама помага да се ускори растежът на растенията, което позволява на играчите да получат реколтата много по-бързо. Просто въведете посочения код и растенията ви ще започнат да растат с безпрецедентна скорост.

2. Воден чийт

Един от най-полезните чийтове е чийтът с вода. Той ви позволява да снабдявате с вода всичките си растения едновременно, което прави поливането много лесно и удобно. В резултат на това растенията растат по-добре и дори дават повече реколта.

3- Измама със светлината

Светлината е един от ключовите фактори за растежа на растенията. Измамата със светлината помага на играчите да създадат идеални условия за отглеждане, дори и на тъмни места. Ако искате да увеличите добива на растенията си, не забравяйте да използвате този чийт.

4. Минерална измама

Достъпът до скъпоценни минерали ви позволява да създавате нови предмети и инструменти. Читът за минерали ви дава възможност да добивате повече ресурси, за да станете по-богати и по-могъщи. Не забравяйте да активирате този чийт, за да получите повече минерали.

5. Чийт за събиране на реколтата

Прибирането на реколтата е дълъг процес, но с помощта на чийт за прибиране на реколтата ще можете да прибирате напълно пораснали култури незабавно. Този чийт значително спестява време и опростява процеса на добиване на ресурси.

Измама 1: Влияние на минералите върху растежа на растенията

1. Червен камък

Червеният камък е диамантеночервен минерал, който зарежда с енергия и стимулира растежа на растенията. Добавянето на червен камък към почвата или водата, в която растат растенията, ще им помогне да растат по-бързо и да дават повече плодове. Червеният камък може също така да предпази растенията от вредители и болести.

2. Лапис лазули

Лапис лазули е син минерал, известен с благоприятното си въздействие върху растежа на растенията. Добавянето на лазурит към почвата или водата ще помогне на растенията да получават повече хранителни вещества и слънчева светлина, което ще ускори растежа им и ще увеличи производството на ресурси.

3 – Изумруд

Изумрудът е зелен минерал, който стимулира растежа на растенията и повишава устойчивостта им към стрес. Използването на изумруд в почвата или водата, където растат растенията, ще им помогне да издържат по-добре на лоши метеорологични условия и вражески атаки.

4. Злато

Златото е рядък и ценен минерал, който има способността да ускорява растежа на растенията. Растенията, отглеждани в златна почва или вода, ще растат по-бързо и ще дават повече плодове.

5. Рубин

Рубинът е червен скъпоценен камък, който стимулира растежа на растенията и увеличава способността им да се възстановяват. Растенията, отглеждани върху почви или води с добавени рубини, ще бъдат по-здрави и по-силни, което ще увеличи добивите им.

Използвайки тези минерали в Minecraft, ще можете да увеличите растежа и добива на ресурси на растенията си, както и да им осигурите защита от вредни влияния. Не забравяйте, че тези „чийтове“ са неофициални модификации на играта, така че ги използвайте разумно и отговорно.

Подраздел 1: Използване на торове

Подраздел 1: Използване на торове

1. Торове: Торовете са основният вид торове в Minecraft. Той увеличава скоростта на растеж на растенията няколко пъти. За да използвате тора, просто трябва да го поставите в близост до растението. Колкото по-близо поставите тора до растението, толкова по-ефективен ще бъде той.

2. Смес от торове: Сместа от торове е по-усъвършенстван вид тор. Той увеличава скоростта на растеж на растенията няколко пъти повече от обикновения тор. За да създадете торова смес, ще са ви необходими различни съставки, като например костно брашно, развалено месо и захар. След като сте създали сместа за торене, можете да я използвате, като я поставите до растението.

3. Сухи торове: Сухите торове са още по-мощен вид торове. Той увеличава скоростта на растеж на растенията няколко пъти повече, отколкото сместа от торове. Въпреки това сухият тор е най-труден за създаване. За да го създадете, ще ви трябват съставки като костно брашно, развалено месо, захар и каменен прах. След като създадете сухия тор, можете да го използвате, като го поставите до растението.

4. Бонус тор: Бонус тор е специален тор, който се прилага само за дървета и храсти. Той увеличава скоростта на растеж на дърветата и храстите и увеличава количеството дървесина или плодове, произведени при отсичането им. За да използвате бонус тора, трябва да го поставите до дървото или храста.

5. Тор за гъби: Торът за гъби е предназначен да увеличи растежа на гъбите. Той увеличава скоростта на растеж на гъбите и увеличава количеството ядливи гъби, които получавате, когато ги събирате. За да използвате тора за гъби, трябва да го поставите до гъбата.

Използването на тора ви позволява да получите по-обилна реколта и да увеличите добива на ресурси в Minecraft. Избирайте торове в зависимост от вида на растението, което искате да отгледате, и не забравяйте оправданите очаквания от използването на даден тор.

Подраздел 2: Покупка и продажба на минерали

Подраздел 2: Купуване и продажба на минерали

Ако се интересувате от увеличаване на добива на ресурси, купуването и продаването на минерали може да бъде чудесен начин да увеличите богатството си в играта Minecraft. Това ви позволява да се сдобиете с допълнителни ресурси, без да се налага да отделяте време за тяхното добиване.

В играта има различни начини за продажба на минерали. Един от тях е чрез търговия с жителите на селата. Жителите на селата могат да купуват от вас различни видове минерали, като въглища, желязо, злато и диаманти, в замяна на смарагди. За да започнете да търгувате с жителите на селата, ще ви трябват търговски маси или специални търговски блокове.

Можете също така да продавате минерали на други играчи на сървърите на Minecraft. Това е чудесен начин да спечелите допълнителни ресурси или Изумруди, които можете да използвате за закупуване на други предмети или ресурси, от които се нуждаете.

Ако не искате да прекарвате време в търсене на купувачи или продавачи, можете да използвате магазините в играта или икономиите на сървърите. Тези системи ви позволяват да продавате и купувате минерали чрез интерфейса на играта, без да се налага да взаимодействате с други играчи.

Минерали Продажна цена (изумруди) Цена на покупка (изумруди)
Въглища 1 2
Желязо 2 4
Злато 4 8
Диаманти 8 16

Цените на минералите могат да варират в зависимост от търсенето и предлагането в сървъра на Minecraft. Важно е да вземете това предвид, когато продавате или купувате минерали.

Измама 2: Създаване и използване на салове

Чит 2: Създаване и използване на салове

За да създадете сал, ще се нуждаете от земна, каменна, дървена или пясъчна основа и кофа с вода. Ще трябва да изберете парче земя, където искате да създадете сал, и да го направите плоско.

След това, като използвате кофата с вода, напълнете избраната област с вода. След това изберете материала, от който искате да създадете сала: пръст, камък или дърво. Ще трябва да разделите площта на равни квадрати и да покриете всеки квадрат с желания материал. Важно е да запомните, че за всеки материал трябва да използвате подходящ инструмент: лопата за пръст, кирка за камък и брадва за дърво.

Когато салът е създаден, можете да го засеете с различни култури или да засадите дървета. Растенията, отглеждани върху сал, ще растат и зреят по-бързо, отколкото върху нормална почва. Освен това салът увеличава шанса да получите допълнителни ресурси, когато събирате реколтата си.

Използването на салове ви позволява да създавате продуктивни ферми и да извличате повече ресурси в Minecraft. Този чийт е чудесен за играчи, които искат да ускорят развитието на героя си и да получат повече храна или материали за строителство.

Използвайте силата на саловете и изпитайте предимствата на засиления растеж и добив на ресурси във вашата Minecraft игра!

Подглава 1: Изследване и изграждане на легла

Подраздел 1: Усвояване и изграждане на лехи

Саловете са специални ограничени области от земята, където можете да отглеждате растения. Когато растенията растат, те ще ви дават допълнителни ресурси, които могат да се използват за създаване на нови предмети и инструменти.

Легла Ресурси
Обикновена леха Пшеница
Леха с моркови Моркови
Картофена леха Картофи
Леха с цвекло Цвекло
Леха с тиква Тиква

Изграждането на лехи в Minecraft е доста лесно. За да го направите, ще ви трябва почва и семена за растения. Можете да получите почва, като я изкопаете с лопата или като използвате земни блокове, намерени в света. За да се сдобиете със семена, можете да използвате различни методи: обработване на земята, унищожаване на тревата или закупуването им от търговец в селото.

След като сте подготвили почвата и семената, трябва да създадете леха. За да направите това, разположете почвата като правоъгълник или квадрат и я разделете на малки блокчета с размери 1х1. След това използвайте семената си, за да ги засадите във всяка секция. Маркирайте всяка леха с подходящ маркер, за да ви е по-лесно да намерите правилните растения.

Не забравяйте, че растежът на растенията зависи от няколко фактора: наличие на светлина, влага и хранителни вещества в почвата. Проверявайте редовно състоянието на лехите и следвайте необходимите стъпки, за да осигурите оптимални условия за растеж на растенията.

Модул 2: Практическо приложение на саловете

Подраздел 2: Практическо използване на салове

1. Разширяване на площта за засаждане : Едно от предимствата на използването на салове в растителните стопанства е, че можете да разширите площта за засаждане. Можете да създадете по-голяма площ за засаждане, като разположите саловете на редове и колони. Това ще увеличи производителността ви и ще ви позволи да отглеждате повече растения на една и съща площ.

2. Увеличен темп на растеж: салът дава на поставените върху него блокове допълнително пространство за растеж. Това позволява на растенията да се развиват и узряват по-бързо. Поставете сала под лехите на засадените от вас растения, за да ускорите растежа им. Не забравяйте да ги поливате с помощта на кофи с вода, за да осигурите оптимални условия за растеж.

3. Подобряване на извличането на ресурси : Ако искате да увеличите количеството на ресурсите, които събирате от своята растителна ферма, опитайте да използвате сал вместо обикновена почва. Растенията, отглеждани върху сал, ще произвеждат повече плодове при събирането им. Например гроздето, отглеждано върху сал, ще даде повече плодове от това, отглеждано върху обикновена почва.

4. По-лесно прибиране на реколтата : Растенията, поставени върху сал, могат да се прибират по-бързо и лесно, отколкото тези върху обикновена почва. Салът осигурява на плодовете хоризонтална повърхност за поставяне, което ги прави по-достъпни за събиране. По този начин използването на салове в растителните ферми намалява времето и усилията, свързани с прибирането на реколтата.

5. Защита на растенията от унищожаване : Салът може да се използва и за защита на растенията от унищожаване от други субекти, например животни или тълпи. Растенията, отглеждани върху сал, ще бъдат в безопасност, тъй като блокът на сала не може да бъде разкъсан или консумиран. Това е особено полезно, ако фермата ви се намира на опасно място.

Как да използвате саловете Ползи
Разширена площ за засаждане Повече растения на една и съща площ
Повишена скорост на растеж По-бързо развитие на растенията
Подобрено извличане на ресурси Повече събрани плодове
По-лесно прибиране на реколтата По-бързо и по-лесно прибиране на реколтата
Предпазване на растенията от повреди Опазване на растенията от повреди

Измама 3: Изграждане на защитни зони за растенията

Измама 3: Изграждане на зони за растителна защита

За да изградите защитни зони, трябва да изберете подходящо място и да използвате различни блокове, за да създадете бариери. Препоръчително е да използвате здрави блокове, като камък или дърво, за да осигурите силна защита. Също така е важно да се вземе предвид размерът на зоната и да се поставят растенията така, че да не са твърде близо едно до друго.

Защитни зони могат да се създават както около всяко растение поотделно, така и за градината като цяло. Ако искате да защитите всички растения едновременно, можете да изградите една голяма бариера около цялата градина. Ако предпочитате да защитите всяко растение поотделно, трябва да създадете по-малки зони около всяко растение.

Не забравяйте, че зоните за защита могат да заемат допълнително място, затова е важно да разпределите правилните растения и зони за вашия парцел. Струва си също така да вземете предвид, че различните растителни видове могат да изискват различни размери и форми на защитните зони, така че проучете изискванията на всяко растение, преди да започнете изграждането.

Предимства на изграждането на защитни зони:
– Защита на растенията от атаки на мобове и други врагове
– Повишена безопасност и стабилност на отглежданите култури
– Повишен добив и темп на растеж на растенията
– Възможност за поставяне на допълнителни елементи, като например дънери или фенери

Подраздел 1: Използване на огради и живи плетове

Включването на огради и живи плетове във вашата растителна ферма може значително да подобри нейния растеж и да увеличи добива на ресурси. Ето няколко начина, по които можете да използвате огради и живи плетове за постигане на по-добри резултати:

 1. Разделяне по видове : Създайте отделни зони във фермата си за различни растителни видове, като използвате огради или живи плетове. По този начин можете да оптимизирате условията за всяко растение и да подобрите качеството на растежа му. Например някои растения се нуждаят от повече светлина, а други – от повече пространство, за да се разпространят корените им.
 2. Защита от вредители : Оградете фермите си с огради или жив плет, за да предпазите растенията си от вредители като зомбита или пълзящи насекоми. Това ще ви помогне да избегнете случайното унищожаване на растенията и да запазите реколтата си в безопасност.
 3. Компактно разположение: Изградете жив плет или ограда около растенията, за да създадете компактно разположение и да улесните прибирането на реколтата. Няма да ви се налага да ходите далеч, за да достигнете до всяко растение, и това ще ви спести време и усилия при събирането на ресурсите.
 4. Използване на светлопроводими блокове : Изградете жив плет или ограда от светлопроводими блокове, като стъкло или стъклен блок, за да осигурите максимална светлина за растенията. Повече светлина ще ускори растежа им и ще увеличи добива на ресурси.
 5. Декорация : Оградете фермите си с огради или жив плет, за да създадете декоративни елементи в света на Minecraft. Това ще добави естетическа стойност на фермата ви и ще я направи по-привлекателна и интересна за отглеждане и фермиране.

Използването на огради и живи плетове в Minecraft може значително да подобри ефективността на вашата растителна ферма и да увеличи добива на ресурси. Можете да приложите тези съвети във вашия свят, за да постигнете по-добри резултати и да създадете ефективна и красива ферма.

Подраздел 2: Осветяване на блокове за защита от мобове

Измама 2: Осветяване на блокове за защита на mobo

Прозрачните блокове ви позволяват да отделите реколтата си от тълпите, като по този начин им пречите да я достигнат. Тези блокове имат специално свойство: те позволяват на светлината да преминава през тях, като същевременно запазват здравината си и способността си да защитават растенията.

Предимства на използването на полупрозрачни блокове:

 1. Блоковете позволяват на светлината да преминава през тях, като по този начин растенията получават необходимото им количество светлина за растеж.
 2. Мобите не могат да преминат през полупрозрачните блокове, което значително намалява риска от увреждане на растенията.
 3. Прозрачните блокове могат да се използват за създаване на ефектни живи плетове или огради около вашите култури.
 4. Някои полупрозрачни блокове имат специални свойства, които могат да създадат допълнителни предимства в играта.

Примери за полупрозрачни блокове:

 • Стъкло: обикновеното или боядисаното стъкло може да се използва за защита на реколтата ви. Имайте предвид, че боядисаното стъкло може да промени цвета на преминаващата през него светлина.
 • Стъклени панели: панелите, изработени от стъкло, също имат полупрозрачно свойство и могат да се използват за създаване на ефектни огради.
 • Стълби, изработени от различни материали: стълби, изработени от различни материали, като камък, тухли или дърво, също могат да се използват като полупрозрачни блокове за защита на посевите.

Не забравяйте, че полупрозрачните блокове могат да се използват и за създаване на декоративни елементи в имота ви.

Измама 4: Използване на механизми за поливане

Измама 4: Използване на механизми за напояване

Най-простият механизъм за поливане е кофа с вода. Поливайте културите и дърветата около тях, за да ускорите растежа им. Можете също така да създадете система за напояване с помощта на акведукти, които ви позволяват да създадете канали за пренасяне на вода до вашите култури.

Един усъвършенстван механизъм за поливане е да използвате блок за ферментация на диня. Този блок създава воден поток, който напоява всички растения около него. Поставете няколко ферментатора около културите си, за да увеличите растежа им.

Освен това трябва да обърнете внимание на механизма за поливане Life, който може да бъде изработен от различни материали. Този механизъм създава облак от вода, който напоява всички растения в определен радиус. Поставете механизма „Живот“ във фермата си, за да увеличите добивите си.

Използването на механизми за поливане е чудесен начин да повишите ефективността на фермата си и да увеличите добива на ресурси. Като използвате тези чийтове, фермата ви ще стане по-продуктивна и ще можете да получавате повече ресурси в Minecraft.

Подраздел 1: Създаване и инсталиране на напоителни системи

За да увеличите растежа и производството на ресурси на растенията си в Minecraft, можете да създадете и инсталирате системи за поливане. Те ще ви помогнат да поддържате оптимални нива на влажност за вашите растения, като ускорят растежа им и увеличат добива им.

За да създадете поливна система, ще ви трябват следните съставки:

 • Кофа: използва се за съхранение на вода;
 • Вода: необходима за поливане на растенията;
 • Ръчен кран: позволява да контролирате подаването на вода;
 • Тръби: използват се за прехвърляне на водата от кофата към растенията;
 • Масло или гумени плочи: използват се за създаване на промишлени тръби, които могат да пренасят вода на дълги разстояния;
 • Растения: трябва да изберете подходящи растения, които могат да се поливат.

След като сте събрали всички необходими материали, можете да започнете създаването и инсталирането на напоителната система. Стъпките по-долу ще ви помогнат да постигнете това:

 1. Разположете кофа с вода на определено разстояние от растенията.
 2. Поставете ръчен кран на кофата с вода, така че да можете лесно да контролирате подаването на вода.
 3. Прокарайте тръби от кофата за вода до всяко растение. Уверете се, че тръбите са достатъчно дълги, за да достигнат до всяко растение.
 4. Ако е необходимо, използвайте масло или гумени плочи, за да създадете промишлени тръби, ако растенията ви са отдалечени едно от друго.
 5. Монтирайте дюзи в края на всяка тръба, така че водата да се разпределя равномерно към растенията.
 6. Отворете ръчния кран на кофата за вода, за да започнете да поливате растенията.

Системите за поливане ще ви помогнат да поддържате растенията си в постоянно благоприятни условия, което в крайна сметка ще доведе до по-интензивен растеж и по-добри добиви. Имайте предвид, че системата трябва да се поддържа: проверявайте дали в кофата има достатъчно вода, регулирайте подаването на вода чрез крана и проверявайте за запушени тръби.

Подраздел 2: Автоматизиране на напояването

Растенията в Minecraft изискват постоянно поливане за нормален растеж и развитие. Това обаче може да бъде трудоемка задача, особено ако имате голям брой насаждения.

За да автоматизирате поливането на растенията, ще трябва да съберете няколко важни елемента:

 1. Кофа за вода – необходима за пълнене на поливачката с вода.
 2. Поливна чаша – инструмент, с който можете да поливате растенията си.
 3. Канавка – конструкция, поставена под поливачката, за да събира водата, която тя разпръсква.

След като сте събрали всички необходими елементи, можете да започнете да създавате автоматична система за поливане на растения.

Стъпка 1: Поставете кофа с вода в инвентара си.

Стъпка 2: Поставете лейката над растенията, които искате да поливате.

Стъпка 3: Поставете водосточната тръба под пръскачката, за да събира водата. Водата ще бъде разпръсната от пръскачката и ще падне върху водосточната тръба, където може да бъде събрана от кофата за повторно използване.

Стъпка 4: Напълнете разпръсквача с вода от кофата. За да направите това, отидете в инвентара си, прехвърлете водата от кофата в пръскачката.

Стъпка 5: Включете поливната система, като щракнете върху десния бутон на мишката с лейката в ръка. Поливачката автоматично ще полива растенията около себе си, докато водата свърши.

Сега можете да се наслаждавате на автоматичното поливане на растенията си в Minecraft, като спестите време и усилия!

Измама 5: Подобрено извличане на ресурси

Измама 5: Подобряване на добива на ресурси

За да активирате този чийт, трябва да направите следните стъпки:

 1. Отворете инвентара си и намерете желания ресурс, за който искате да увеличите добива.
 2. Кликнете с десния бутон на мишката върху ресурса и изберете „Подобряване на добива“ от контекстното меню.
 3. Ще се появи специален прозорец, в който можете да изберете броя на ресурсите, които искате да получите за добив.
 4. Изберете желаното количество и натиснете бутона „Приложи“.

След като активирате четеца, ще получавате избраното количество ресурси за всеки успешен добив. Това значително ще ускори развитието на вашия герой и ще опрости добива на необходимите материали.

Все пак не бива да забравяте, че използването на измами може да намали интереса към играта и да наруши баланса на геймплея. Затова трябва да ограничите използването на този чийт и да го използвате само когато наистина трябва да увеличите добива на ресурси.

Подраздел 1: Използване на планинския храст за ускоряване на добива

Подраздел 1: Използване на минния храст за ускоряване на добива

В Minecraft има възможност за използване на планински храст, който помага за увеличаване на скоростта на добив на ресурси. Планинските храсти могат да бъдат открити в планинските райони на света на Minecraft и могат да бъдат поставени навсякъде на земята.

Те се използваха за ускоряване на растежа на културите в предишните версии на играта, но сега служат за увеличаване на добива на ресурси. След като поставите планински храст, той ще започне да влияе на най-близките рудни блокове в радиус от три блока. Това означава, че рудата ще се добива по-бързо от обикновено.

Ресурси Ускоряване на добива
Въглища Добивът се ускорява 2 пъти
Желязна руда Добивът се ускорява 2 пъти
Златна руда Добивът се ускорява 2 пъти
Диамантена руда Добивът се ускорява 2 пъти
Руда лапис лазули Добивът се ускорява 2 пъти

Използването на минен бушон значително намалява времето, необходимо за добив на ценни ресурси като въглища, желязо или диаманти. Благодарение на това играчите могат да напредват по-бързо и да строят по-сложни структури.

Подраздел 2: Оптимизиране на използването на инструментите и блоковете за увеличаване на производителността на ресурсите

Подраздел 2: Оптимизиране на използването на инструменти и блокове за увеличаване на добива на ресурси

В Minecraft има няколко инструмента и блока, които могат значително да подобрят производителността на играчите и да увеличат добива на ресурси. Правилното използване на тези инструменти може значително да ускори процеса на събиране и добив на растения.

1. Диамантена кирка: Диамантената кирка е най-силната кирка в играта, която ви позволява бързо да добивате ресурси. Използвайте диамантената кирка за добив на руда, тъй като тя ще събира ресурси много по-бързо от другите видове кирки.

2. Кофа и вода: Поставете вода близо до земята, където растат растенията ви. Уверете се, че водата е достатъчно близо до земята, за да може да овлажнява почвата. Навлажнената почва ще насърчи растенията ви да растат бързо.

3. Факли: За правилния си растеж растенията също се нуждаят от светлина. Уверете се, че имате достатъчно факли около растенията, за да поддържате оптимални нива на светлина. Ако растенията са на сянка, те ще растат по-бавно.

4. Торове: Използвайте торове, за да ускорите растежа на растенията. В Minecraft има няколко вида торове, например органични и минерални. Прилагането на тор в почвата под растенията ще им помогне да растат по-бързо и ще увеличи добива на ресурси.

5. Използване на блока за енергийна руда: Някои растения, като грозде и коркови дървета, могат да бъдат размножени с помощта на блока за енергийна руда. Поставете блок с енергийна руда близо до растението и го използвайте, за да ускорите процеса на размножаване.

Използвайте тези инструменти и блокове в приключенията си в Minecraft, за да увеличите максимално добива на ресурси и да оптимизирате производителността. Не забравяйте, че всяко растение може да изисква различен подход, затова експериментирайте и намерете най-добрия метод за всеки вид растение.

Какви са някои измами за увеличаване на растежа на растенията в Minecraft?

В Minecraft има няколко измами, които ви позволяват да ускорите растежа на растенията. Например режимът на измама GrowthAccelerator може да увеличи скоростта на растеж на всички билки и дървета в играта. Съществува и чийт, наречен SuperCrop, който прави растенията неунищожими и веднага зрели. Въведете командата /give playername minecraft:bone_meal, за да се сдобиете с безкраен брой кокалчета за раздробяване, които увеличават растежа на растенията, когато бъдат приложени върху тях.

Как да увеличите добива на ресурси от растенията в Minecraft?

Съществуват няколко чифта, които помагат за увеличаване на добива на ресурси от растения в Minecraft. Един от тях е читът VeinMiner. Той ви позволява да събирате всички ресурси около вас в радиус до пет блока, когато унищожите един блок. Също така можете да използвате чит, наречен AutoHarvest, който автоматично събира всички растения около вас и ги добавя в инвентара ви. Друг полезен чийт е FarmAssist, който улеснява работата във фермите.

Как да активирате GrowthAccelerator в Minecraft?

За да активирате режима на измама GrowthAccelerator в Minecraft, трябва да следвате следните стъпки: въведете командата /gamemode creative, за да влезете в творчески режим и да имате права за използване на измами. След това използвайте командата /give playername minecraft:command_block, за да получите командния блок. Поставете го в света на играта. Щракнете с десния бутон на мишката върху командния блок, за да отворите интерфейса му, и въведете следното в командното поле: /effect playername minecraft:instant_health (ефект на името на играча minecraft:незабавно_здраве), за да получите ефекта на ускорен растеж на растенията.

Как да активирате SuperCrop в Minecraft?

За да активирате SuperCrop в Minecraft, следвайте следните стъпки: първо, влезте в творчески режим с командата /gamemode creative. След това въведете командата /give playername minecraft:item, за да получите предмета, необходим за активиране на измамата. Поставете предмета на земята и щракнете с десния бутон на мишката върху него, за да активирате измамата SuperCrop. Сега всички растения около вас ще станат неразрушими и ще узреят веднага.

Какви са някои чийтове за растения в Minecraft?

Има няколко чита в Minecraft, които ви позволяват да увеличите растежа и добива на ресурси на растенията. Например читът „Growthcraft“ ускорява времето за растеж на растенията или читът „HarvestCraft“, който добавя нови видове растения и увеличава количеството на добива. 😉

Построих 5-те най-добри ферми в Minecraft…

РЕАЛИСТИЧНА ГРАФИКА В MINECRAFT ТОП 5 МОДОВЕ ЗА РАСТЕНИЯ В MINECRAFT

Направих ОГРОМНО поле с пшеница в Minecraft. Отне ми повече от 10 часа!

Авторски публикации 582

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Свързани публикации

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре