Как да хакнете Minecraft на Android и да получите неограничени ресурси

Table of Contents

Неограничени ресурси Как да хакнете Minecraft на Android

Minecraft е популярна игра, която позволява на играчите да създават свои собствени виртуални светове и да ги изследват.

Един от начините за подобряване на игровото изживяване е използването на неограничени ресурси, които ви позволяват да имате достъп до всички елементи и функции на играта без никакви ограничения.

Има различни начини да хакнете Minecraft на Android и да получите неограничени ресурси. Един такъв начин е да използвате модифицирана версия на играта. Тези модифицирани версии, или „модове“, включват специални програми и кодове, които позволяват на играчите да получат достъп до неограничени ресурси.

Важно е обаче да запомните, че използването на модифицирана версия на Minecraft може да е незаконно и да нарушава правилата и условията за ползване на играта. Освен това инсталирането на модифицирана версия на играта може да доведе до редица проблеми, като например намалена производителност на устройството или наличие на вируси и зловреден софтуер.

Така че, преди да се опитате да хакнете Minecraft на Android и да получите неограничени ресурси, е важно внимателно да прецените всички рискове и последици от използването на модифицирана версия на играта. Най-добре е да играете Minecraft в официалната версия и да се наслаждавате на играта в съответствие с правилата и условията на разработчиците.

Хакване на играта Minecraft

Hack Minecraft

Съществуват няколко начина за хакване на играта Minecraft на Android, за да получите неограничени ресурси.

1. Инсталиране на модифицирана версия на играта:

Модифицираните версии на играта Minecraft предлагат неограничени ресурси от самото начало на играта. Това изисква изтегляне и инсталиране на съответната модификация на вашето устройство.

2. използване на специални програми:

Някои програми ви позволяват да модифицирате данните на играта Minecraft на Android. Такива програми могат да променят количеството на ресурсите или да предоставят безкрайни възможности на играча.

3. Редактиране на файловете на играта:

Този метод изисква известни умения за работа с файловата система на Android. С помощта на файлов мениджър можете да намерите файловете на играта Minecraft и да промените съдържанието им, за да получите неограничени ресурси.

Важно е да запомните, че хакването на игри може да наруши законите и правилата на разработчиците. Модифицираните версии и хакнатите файлове могат да съдържат зловреден софтуер, който ще повреди устройството ви или ще открадне личните ви данни. Трябва да използвате такива методи с повишено внимание и на свой риск.

Винаги помнете, че хакването на игри е нарушение на правилата на разработчиците и може да доведе до забрана на акаунта или други негативни последици.

Характеристики на играта

– Неограничена креативност: в Minecraft можете да изграждате свои собствени структури и да създавате уникални дизайни. Можете да построите къщи, замъци, градове и дори целия свят по ваш вкус.

– Изследване и приключения: може да се открие и изследва карта на Minecraft, която може да се играе. Можете да откривате нови биоми, да намирате различни предмети, да се биете с чудовища и да намирате съкровища.

– Мултиплейър: една от функциите на Minecraft за Android е възможността да играете с приятели или други играчи онлайн. Можете да обедините усилията си, за да създадете големи структури, или да се състезавате помежду си в миниигри.

– Режим на оцеляване и творчество: в Minecraft има два основни режима на игра. Режимът за оцеляване ви предлага допълнителни предизвикателства, като например необходимостта да търсите и събирате ресурси, да отглеждате храна и да се борите с врагове, за да оцелеете. Режимът за създаване на творби ви дава неограничени ресурси и ви позволява да строите без никакви ограничения.

– Изкуство и занаяти: в Minecraft има голямо разнообразие от предмети, които можете да създавате и изработвате. Можете да създавате оръжия, инструменти, брони, мебели и много други. Занаятите са един от важните аспекти на играта и ви позволяват да разширите способностите си.

– Редовни актуализации: разработчиците на играта редовно пускат актуализации, които добавят нови функции, елементи и подобрения. Това прави Minecraft за Android винаги интересна и актуална игра, която предлага нови предизвикателства и възможности за играчите.

Ресурси в играта

Ресурси в играта

В играта Minecraft за Android ресурсите играят важна роля. Ресурсите могат да бъдат намерени и добити в различни биоми и разнообразни места.

Списъкът на основните ресурси в играта включва:

Дърво Дървото е един от първите ресурси, които играчът може да намери почти навсякъде. Дървото може да се използва за създаване на дървени блокове, дъски, инструменти и др.
Камък Камъкът е основният строителен материал. С камък могат да се създават тухли, каменни блокове и други строителни материали.
Желязо Желязото може да се намери в подземни мини или в някои биоми. Желязото се използва за създаване на брони, оръжия и други предмети.
Диаманти Диамантите са най-ценният ресурс в играта. Те могат да бъдат намерени само в дълбочина, в редки случаи. Диамантите се използват за създаване на издръжливи инструменти и брони.
Злато Злато може да се намери в подземни мини или в пясъчни биоми. То се използва за създаване на бижута, инструменти и брони.

С много ресурси играчът може да строи и да изработва различни предмети и материали за оцеляване и защита.

Режими на игра

Режими на играта

В играта Minecraft за Android са налични различни режими на игра, като всеки от тях предлага уникални преживявания и възможности за играча. В зависимост от режима, който изберете, можете да се насладите на строителство, оцеляване или изработка.

Режим Описание
Творчески режим В творческия режим играчът разполага с неограничени ресурси и е свободен да строи и променя света, както намери за добре. Можете да летите, да създавате всякакви блокове и инструменти, както и да изследвате и генерирате нови терени.
Оцеляване В режим на оцеляване ще трябва да събирате ресурси, да изграждате подслон, да си набавяте храна и да се борите с враждебни тълпи. Трябва да осигурите безопасността си, както и да развиете героя си, за да оцелее в суровия свят на Minecraft.
Приключения Режимът „Приключение“ предлага предварително създадени карти и сценарии с определени правила на играта. Ще трябва да решавате пъзели, да изследвате светове и да изпълнявате различни задачи, следвайки предварително зададени правила.
Наблюдение В режим на наблюдение играчът не може да взаимодейства със света, но може да се движи свободно из него. Този режим се използва за създаване на кинематографични сцени, записване на видеоклипове или наблюдаване на геймплея, без да му се влияе.

Изборът на режим на игра зависи от вашите предпочитания и цели в Minecraft. Можете да изберете режима, който най-добре отговаря на вашето игрово преживяване и желания стил на игра.

Предимства на хакерството

Ползи от хакването

Хакването на играта Minecraft на Android може да предостави на играча редица предимства, които ще му станат полезни по време на игра:

1. Неограничени ресурси Хакнатата версия на играта ви позволява да получите неограничени ресурси, като скъпоценни камъни, блокове за строителни материали, оръжия и други предмети. Това ви позволява да изграждате и развивате своя свят в играта без никакви ограничения, което прави геймплея по-вълнуващ и интересен.
2. Усъвършенствани способности Хакерството ви позволява да получите допълнителни способности и умения за вашия герой. Ще можете да се движите по-бързо, да скачате по-високо, да се борите с чудовища по-ефективно и да оцелявате в опасни среди. Това ще добави допълнително вълнение и предизвикателство към играта.
3. отворени способности Хакването на играта може също така да ви даде достъп до скрити функции и съдържание, които не са налични в оригиналната версия. Ще можете да изследвате нови места, да взаимодействате с ексклузивни герои и да изпитате забавлението от уникални събития. Това ще ви позволи да откриете изключителните характеристики на играта и да отключите всички нейни дълбини.
4. Безплатно съдържание Когато хакнете играта Minecraft за Android, получавате безплатен достъп до пълното съдържание на играта. Не е необходимо да купувате допълнителни предмети или функции, за да се насладите напълно на играта. Спестяването на пари ще ви позволи да се съсредоточите върху геймплея и да създавате уникални приключения във виртуалния свят.

Важно е да запомните, че хакването на играта може да бъде незаконно и да нарушава правилата на разработчиците. Използването на хакнатата версия трябва да бъде ограничено само до лична употреба и да не се злоупотребява с получените предимства.

Неограничени ресурси

Неограничени ресурси

1. Изтеглете специални приложения за хакване на играта Minecraft, като например „Game Guardian“ или „Lucky Patcher“. Тези приложения предоставят възможност за промяна на стойностите на ресурсите в играта и получаване на неограничени количества злато, диаманти и други ресурси.

2. Инсталирайте избраното от вас приложение на вашето устройство с Android и го стартирайте.

3. Стартирайте играта Minecraft и изберете света, в който искате да получите неограничени ресурси.

4. Върнете се в приложението за хакване и намерете правилната стойност на ресурсите, която искате да промените. Например, ако искате да получите повече злато, намерете стойността, която съответства на текущото количество злато в играта.

5. Променете стойността на ресурса до желаната стойност, за да получите неограничени ресурси. Например, ако искате повече злато, увеличете стойността му.

6. Запазете промените и затворете приложението за хакване.

7. Върнете се в играта Minecraft и проверете дали стойността на ресурса се е променила и сега можете да използвате неограничено количество злато и други ресурси.

Важно е да запомните, че хакването на играта може да наруши нейния баланс и да влоши преживяването от играта. Затова се препоръчва да използвате неограничени ресурси с повишено внимание и само в игра за един играч.

Струва си също така да се отбележи, че хакването на играта Minecraft може да наруши условията за ползване и да доведе до блокиране на профила ви или други негативни последствия. Използвайте тези методи на свой собствен риск.

Лесен проход

Играта в режим на неограничени ресурси в Minecraft за Android може да бъде доста вълнуваща и интересна. Не е нужно да се притеснявате за намирането и добиването на материали, можете да се съсредоточите върху създаването на изключителни сгради и изпълнението на предизвикателни задачи.

Основната цел на играта в режим на неограничени ресурси е да осъществите най-смелите си идеи. Можете да построите величествени замъци, огромни ферми или дори да пресъздадете истински градове. Няма да ви се налага да се ограничавате от количеството материали или да се притеснявате, че те ще свършат

За удобство и за да спестите време, можете да използвате команди, за да се придвижвате бързо из света на играта и да получавате необходимите ви предмети. Например командата „/tp“ ви позволява да се телепортирате до определена точка на картата, а командата „/give“ ви позволява да получите необходимите ви предмети без допълнителен добив. Тези команди ще ви помогнат да спестите време и да се съсредоточите върху това, което наистина ви интересува.

Освен това неограничените ресурси ви дават възможност да преодолеете с лекота всички трудности и предизвикателства на играта. Можете да изследвате нови светове, да се борите с чудовища без страх от смъртта и да плувате в дълбоки океани, без да се страхувате, че ще се удавите.

Играта в режим на неограничени ресурси ви дава свободата да създавате и експериментирате. Можете да градинарствате, да отглеждате животни, да създавате различни устройства и механизми, които ще ви помогнат да автоматизирате процесите в играта.

Неограничените ресурси в Minecraft за Android ви дават възможност да се насладите на геймплея без ограничения и натиск. Можете да създавате и изследвате нови неща, да строите огромни структури и да реализирате най-смелите си идеи.

Как да хакнете Minecraft на Android

Как да хакнете Minecraft на Android

Хакването на играта Minecraft на Android ви позволява да получите неограничени ресурси и да разширите възможностите на геймплея. В тази статия ще ви разкажем как да извършите хакване на Minecraft на вашето устройство с Android.

Стъпка 1: Изтеглете модифицирания APK файл

За да хакнете Minecraft на Android, ще ви е необходима специална модифицирана версия на APK файла на играта. Можете да го намерите в различни ресурси в интернет. Прегледайте няколко източника и изберете най-надеждния и доверен.

Стъпка 2: Инсталирайте модифицирания APK файл

След като изтеглите модифицирания APK файл, трябва да го инсталирате на устройството си с Android. За да направите това, отидете в Настройки и активирайте опцията „Инсталиране на приложения от непознати източници“. След това намерете изтегления файл в Проучвателя и го стартирайте, за да го инсталирате.

Стъпка 3: Стартирайте хакнатата игра

След като инсталирате модифицирания APK файл на устройството си, стартирайте играта Minecraft. Хакнатата версия на приложението трябва да е достъпна за стартиране от менюто с приложения. Намерете я и я стартирайте.

Стъпка 4: Насладете се на неограничени ресурси

Сега, след като сте стартирали хакнатата версия на Minecraft, ще можете да се наслаждавате на неограничени ресурси. Няма да се налага да бъдете ограничавани в изграждането и развитието на вашия свят. Играта ще стане по-вълнуваща и пристрастяваща.

Забележка: Не забравяйте, че хакването на играта може да противоречи на правилата на разработчиците и да наруши техните авторски права. Бъдете предпазливи и използвайте модифицираните версии на игрите само за лична употреба, без комерсиални цели.

Изтегляне на модифицирана версия

Изтегляне на модифицирана версия

За да хакнете Minecraft на Android и да получите неограничени ресурси, трябва да изтеглите модифицираната версия на играта. Това е специална версия, в която вече е вграден хак, позволяващ ви да получите достъп до неограничени ресурси и ползи

За да изтеглите модифицираната версия, следвайте инструкциите по-долу:

  1. Намерете надежден източник: Използвайте надеждни и доверени сайтове, за да избегнете инсталирането на зловреден софтуер на устройството си. Препоръчително е да използвате официалните магазини за приложения, като Google Play Store или Amazon Appstore. Можете също така да потърсите „download modified version of Minecraft on Android“ (Изтегляне на модифицирана версия на Minecraft за Android), за да намерите надеждни източници.
  2. Избор на версия: Когато избирате модифицирана версия, обърнете внимание на съвместимостта с вашето устройство и текущата версия на играта. Обикновено уебсайтовете предоставят различни версии, така че изберете подходящата за вашето устройство и игра.
  3. Изтегляне на файла: На страницата за изтегляне трябва да видите бутон „Изтегляне“ или подобен. Кликнете върху него и изчакайте файлът да завърши изтеглянето си. Обикновено файлът ще бъде във формат .apk.
  4. Инсталирайте модифицираната версия: Отидете в папката, в която сте записали изтегления файл, и го отворете. Може да се наложи да получите разрешение за инсталиране на приложения от непознати източници, затова се уверете, че тази опция е разрешена на вашето устройство. Следвайте инструкциите на екрана, за да инсталирате модифицираната версия на Minecraft.

След като успешно инсталирате модифицираната версия на Minecraft за Android, ще можете да се насладите на играта с неограничени ресурси и други предимства. Въпреки това бъдете внимателни, когато изтегляте и инсталирате файлове от непознати източници, за да избегнете зловреден софтуер на устройството си.

Инсталиране и настройка

Инсталиране и персонализиране

За да хакнете Minecraft на Android и да получите неограничени ресурси, ще трябва да следвате няколко стъпки:

Стъпка 1: Изтеглете и инсталирайте най-новата версия на играта Minecraft на вашето устройство с Android.
Стъпка 2: Изтеглете и инсталирайте приложение за хакване на Minecraft с неограничени ресурси. Такива приложения можете да намерите на различни уебсайтове за софтуер.
Стъпка 3: Стартирайте приложението Minecraft hack и следвайте инструкциите за инсталиране и настройка.
Стъпка 4: След като инсталацията и конфигурирането на приложението приключат, стартирайте играта Minecraft и се насладете на неограничените ресурси.

Важно е да запомните, че хакването на играта Minecraft е нарушение на авторските права и може да доведе до забрана на профила ви или други негативни последици. Препоръчително е да използвате такива методи само за да се запознаете с играта или ако имате разрешение от притежателя на авторските права.

Получаване на неограничени ресурси

Получаване на неограничени ресурси

Ако играете Minecraft на своето устройство с Android и искате да получите неограничени ресурси, има няколко начина, които можете да опитате.

Един от популярните начини е да използвате модове. Модификациите (mods) добавят различни функции и възможности към играта, включително неограничени ресурси. Можете да намерите модификации за Minecraft на различни уебсайтове, като curseforge.com или minecraftforum.net. След като изтеглите и инсталирате мода, ще можете да получите неограничени ресурси в играта.

Друг начин е да използвате специални програми за измама в игрите, като например „Game Guardian“ или „Cheat Engine“. Тези програми ви позволяват да променяте стойностите на ресурсите в играта, което ви позволява да получавате неограничени ресурси. Имайте предвид обаче, че използването на такива програми може да наруши правилата на играта и да доведе до блокиране на акаунта, затова бъдете внимателни.

Освен това някои играчи намират начини да хакнат играта, за да получат неограничени ресурси. Това обаче е незаконна практика и може да доведе до нежелани последствия, включително блокиране на акаунта или загуба на достъп до играта.

Във всеки случай се препоръчва да спазвате правилата на играта и да не ги нарушавате, за да избегнете проблеми с акаунта си.

Насоки и ограничения

Препоръки и ограничения

Въпреки възможността за хакване на Minecraft на Android и получаване на неограничени ресурси, трябва да вземете предвид някои препоръки и ограничения:

1. безопасност

Използването на измами и хакове може да наруши правилата на играта и да доведе до блокиране на акаунта. Освен това файловете за изтегляне, съдържащи инструменти за хакване, може да са злонамерени и да навредят на устройството или на личните данни на потребителя. Бъдете внимателни и се съобразявайте с рисковете.

2. Зависимост от версията на играта

Много хакове и измами са предназначени за конкретни версии на играта, като тяхната производителност може да бъде ограничена при актуализиране на Minecraft. Уверете се, че хакът е съвместим с вашата версия на играта, преди да го използвате.

3. етични съображения

Хакването на играта и използването на чийтове може да доведе до несправедливо предимство пред другите играчи и да наруши геймплея. Не забравяйте, че хакването може да се отрази негативно на игровото преживяване на другите играчи и на репутацията на разработчика.

4. Загуба на интерес

Отключването на неограничени ресурси може да ви накара да загубите интерес към играта, тъй като наградата или постижението, които търсите, стават лесно достъпни. Препоръчваме ви първо да се насладите на играта в оригиналния ѝ вид, за да се насладите наистина на геймплея и постиженията.

5. Нарушаване на правилата

Използването на чийтове и хакове пряко или косвено нарушава правилата и условията за ползване на играта. Това може да доведе до непредвидими последствия, включително блокиране на акаунта или щети за разработчика на играта.

Като цяло се препоръчва да играете Minecraft в съответствие с условията на разработчика. Хакването на играта може да бъде опасно и е етично и правно неприемливо.

Актуализиране на играта

Надграждане на играта

Minecraft за Android се актуализира постоянно, за да предложи на играчите нови функции и да подобри геймплея. Актуализациите включват поправки на грешки, добавяне на нови функции и съдържание и подобряване на производителността.

За да получите най-новата версия на играта, трябва да проверите за актуализации в магазина за приложения на Google Play. Ако е налична нова актуализация, ще можете да я инсталирате с едно кликване.

Актуализациите на играта включват:

Нови функции и съдържание Подобрения на производителността Поправки на грешки
Нови блокове, мобове или ресурси, които не са били налични преди. Оптимизиране на производителността на играта за по-плавен геймплей Поправки на грешки, като например сривове в играта или неправилно показани елементи
Нови режими на игра или режими на игра Подобрения на производителността, за да може играта да работи по-добре на различни устройства Отстраняване на проблеми с мултиплейъра или синхронизирането на данни

Играта се актуализира редовно, така че е препоръчително да следите за актуализации и да инсталирате най-новата версия на играта, за да получите всички нови функции и поправки.

Честна игра

Честна игра

Честна игра означава печелене на ресурси, опит и постижения в съответствие с правилата на играта. Това означава, че играчът трябва да развива своя герой, да изпълнява задачи и да постига цели чрез естествен напредък и усилия.

Хакването на играта може да доведе до дисбаланс и да наруши равновесието между играчите. То може да намали интереса към играта и да я развали за останалите участници. Освен това използването на незаконни методи за получаване на ресурси може да доведе до блокиране на акаунта на играча или до други негативни последици.

Не забравяйте, че основният аспект на играта е самият процес на игра, удоволствието от постиженията и взаимодействието с други играчи. Честната игра позволява на всеки участник да оцени постиженията и подобренията си и да се наслади на преживяването в играта в съответствие с правилата и разпоредбите.

Инсталиране на допълнителни модове

Инсталирането на допълнителни модове в Minecraft за Android може значително да разшири възможностите на играта и да добави нови предмети, блокове, мобове и други функции. За да инсталирате модове в Minecraft, ще трябва да следвате няколко стъпки:

1. Изтеглете модовете:

Посетете специализирани уебсайтове и форуми , където можете да намерите и изтеглите модове за Minecraft на Android. След като изтеглите мода, той ще бъде записан във формат .apk или .zip.

2. Проверете съвместимостта:

Уверете се, че изтегленият мод е съвместим с версията на Minecraft, инсталирана на вашето устройство. Несъвместимите модове могат да причинят грешки и проблеми при стартирането на играта.

3. Разопаковайте архива:

Ако сте изтеглили мода в .zip формат, трябва да го разархивирате. За да направите това, използвайте специално приложение за архивиране на файлове, налично в Google Play.

4. Инсталирайте мода:

След като разархивирате .zip файла или ако имате .apk файл, го инсталирайте. Може да се наложи да разрешите инсталирането от непознати източници в настройките за сигурност.

5. Стартирайте Minecraft:

След като инсталирате мода, стартирайте играта Minecraft на вашето устройство с Android. Ще се появи прозорец, който ще ви попита дали искате да изтеглите допълнителни модове. Щракнете върху „Да“, за да активирате инсталираните модове.

6. Насладете се на модификациите:

Сега можете да се наслаждавате на новите функции на модовете в Minecraft на Android. Играйте с допълнителни блокове, мобове, инструменти и други елементи, които инсталираните модове предоставят.

Моля, имайте предвид, че инсталирането на модове може да повлияе на стабилността и производителността на играта. Уверете се, че изтегляте модове от надеждни и сигурни източници, за да избегнете проблеми със сигурността или съвместимостта.

Какви ресурси мога да получа, като хакна Minecraft на Android?

Можете да получите неограничени ресурси, като например дърва, камъни, руда, храна и други предмети, когато хакнете Minecraft на Android.

Как мога да хакна Minecraft на Android?

За да хакнете Minecraft на Android, можете да използвате специални модове или приложения, които ви позволяват да получите неограничени ресурси. Някои от тях изискват права на root, други работят без тях

Какви са рисковете при хакването на Minecraft на Android?

Когато хаквате Minecraft на Android, съществува риск от заразяване със злонамерен софтуер или загуба на данни. Някои модове и приложения също могат да нарушат правилата на играта и да доведат до блокиране на профила ви.

Какви са последствията от хакването на Minecraft на Android?

Ако успеете успешно да хакнете Minecraft на Android, можете да получите неограничени ресурси и предимства в играта. Трябва обаче да имате предвид, че това е нарушение на правилата на играта и може да доведе до блокиране на акаунта ви или до загуба на интерес към играта, тъй като тя е твърде лесна.

Какви са някои алтернативни начини за получаване на неограничени ресурси в Minecraft за Android?

Като алтернатива на хакването на Minecraft на Android можете да използвате различни начини за получаване на ресурси в играта по честен начин. Например, можете да събирате ресурси, да търгувате с други играчи или да използвате автоматични ферми и други механизми за производство на ресурси.

Какви са начините за хакване на Minecraft в Android, за да получите неограничени ресурси?

Има няколко начина да хакнете Minecraft на Android, за да получите неограничени ресурси. Един от тях е да се използват специални модифицирани версии на играта, които осигуряват достъп до неограничени ресурси. Друг начин е да се използват различни кодове и инструменти за измама, за да се променят параметрите на геймплея.

Какви са рисковете, свързани с хакването на Minecraft на Android?

Хакването на Minecraft на Android може да създаде редица рискове. На първо място, използването на модифицирани версии на играта или на кодове за измама може да доведе до проблеми с работата на играта или дори до пълна неработоспособност. Второ, хакването на играта е нарушение на правилата и може да доведе до блокиране на акаунта или други негативни последици. Освен това изтеглянето на модифицирани версии на играта от неофициални източници може да представлява риск за сигурността, тъй като те могат да съдържат зловреден софтуер.

Как да хакнете Minecraft за ресурси с Cheat Engine

Какво е Майнкрафт Проба ??? ХАКВАНЕ БЕЗ СОФТУЕР!!!

КАК ДА ХАКНЕТЕ АДМИНИСТРАЦИЯТА НА СЕРВИЗ В MINNECRAFT PE (Minecraft Bedrock)

НАЙ-ДОБРИТЕ НАЧИНИ ЗА ПЕЧЕЛЕНЕ НА MINECOIN В MINECRAFT PE // 3 НАЙ-ДОБРИ НАЧИНА ЗА ДОБИВ НА МОНЕТИ

Авторски публикации 572

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Свързани публикации

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре